Halloumi frietjes

Halloumi frietjes

12:30
Deze super lekkere snack wordt verkocht op de Camden Market in Londen. Ondertussen is het gerecht wereldberoemd en dit is het recept voor Sabine's variant!

Gerelateerd

Vitello Tonnato burger
Sabine's Cravings
VoorgerechtenBijgerechtenFlavours By Bien

Vitello Tonnato burger

Vitello tonnato en een burger in 1, wat wil je nog meer?! Dit fusion gerecht is een combinatie van de Italiaanse en Amerikaanse keuken. Kalfsburgers en zelfgemaakte tonijn saus zijn de ingrediënten voor deze heerlijke maaltijd.
08:5320 maanden geleden
Pizza Pockets
Sabine's Cravings
HoofdgerechtenBijgerechtenFlavours By Bien

Pizza Pockets

Pizza pockets zijn heerlijke traktaties voor tijdens een feestje of speciale gelegenheid. Het zijn een soort mini pizza calzones. Sabine maakt tijdens deze video gebruik van een tonijn vulling en een ananas ham vulling, maar je kan natuurlijk allemaal verschillende vullingen maken!
08:2221 maanden geleden
Hawaiiaanse teriyaki kipspiesjes
Sabine's Cravings
BijgerechtenFlavours By Bien

Hawaiiaanse teriyaki kipspiesjes

Dit Hawaiiaanse top recept is amazing! De kip met zoete ananas is een heerlijke combinatie.
17:3722 maanden geleden
3 gerechten met Aziatisch ei | Flavours By Bien
Flavours By Bien
HoofdgerechtenBijgerechtenAziatischKruidenFlavours By Bien

3 gerechten met Aziatisch ei | Flavours By Bien

3x eieren op een Aziatische manier. Van Japanse klassieker tot tradiotionele Hollandse manier met een twist naar de misschien wel de bekendste eieren in pittige saus van Indonesische bodem. De recepten vind je hier: Tomagoyaki: https://www.smulweb.nl/recepten/1469517/Tomagoyaki Gevulde eieren: https://www.smulweb.nl/recepten/1469523/Aziatische-gevulde-eieren- Sambal Telor: https://www.smulweb.nl/recepten/1469521/Sambal-telor-eieren-in-licht-pittige-saus-
06:0422 maanden geleden

Nieuw