Hawaiiaanse teriyaki kipspiesjes

Hawaiiaanse teriyaki kipspiesjes

17:37
Dit Hawaiiaanse top recept is amazing! De kip met zoete ananas is een heerlijke combinatie.

Gerelateerd

Vitello Tonnato burger
Sabine's Cravings
VoorgerechtenBijgerechtenFlavours By Bien

Vitello Tonnato burger

Vitello tonnato en een burger in 1, wat wil je nog meer?! Dit fusion gerecht is een combinatie van de Italiaanse en Amerikaanse keuken. Kalfsburgers en zelfgemaakte tonijn saus zijn de ingrediënten voor deze heerlijke maaltijd.
08:532 jaar geleden
Pizza Pockets
Sabine's Cravings
HoofdgerechtenBijgerechtenFlavours By Bien

Pizza Pockets

Pizza pockets zijn heerlijke traktaties voor tijdens een feestje of speciale gelegenheid. Het zijn een soort mini pizza calzones. Sabine maakt tijdens deze video gebruik van een tonijn vulling en een ananas ham vulling, maar je kan natuurlijk allemaal verschillende vullingen maken!
08:222 jaar geleden
Halloumi frietjes
Sabine's Cravings
BijgerechtenFlavours By Bien

Halloumi frietjes

Deze super lekkere snack wordt verkocht op de Camden Market in Londen. Ondertussen is het gerecht wereldberoemd en dit is het recept voor Sabine's variant!
12:302 jaar geleden
3 gerechten met Aziatisch ei | Flavours By Bien
Flavours By Bien
HoofdgerechtenBijgerechtenAziatischKruidenFlavours By Bien

3 gerechten met Aziatisch ei | Flavours By Bien

3x eieren op een Aziatische manier. Van Japanse klassieker tot tradiotionele Hollandse manier met een twist naar de misschien wel de bekendste eieren in pittige saus van Indonesische bodem. De recepten vind je hier: Tomagoyaki: https://www.smulweb.nl/recepten/1469517/Tomagoyaki Gevulde eieren: https://www.smulweb.nl/recepten/1469523/Aziatische-gevulde-eieren- Sambal Telor: https://www.smulweb.nl/recepten/1469521/Sambal-telor-eieren-in-licht-pittige-saus-
06:042 jaar geleden

Nieuw