Feestelijke zalmkerstboom

Feestelijke zalmkerstboom

00:48
Maak je tafel met Kerst nog gezelliger door deze fantastische zalmkerstboom te maken. Zalm en kruidenroomkaas gaat perfect samen. Je gasten zullen versteld staan van jouw prachtige creatie en zullen daarnaast hun vingers aflikken.

Gerelateerd

Zelf margarine maken
Bijgerechten

Zelf margarine maken

Margarine een lastige receptuur? Helemaal niet! Je kunt plantaardige margarine heel makkelijk zelf maken met ingrediënten die je gewoon in de supermarkt vindt. Isabel Boerdam (bekend van o.a. De Hippe Vegetariër en initiatiefneemster van de Nationale Week zonder Vlees) laat zien wat er allemaal in margarine zit; slechts 5 ingrediënten, van natuurlijke oorsprong. Met dit recept maak je dus zélf een heerlijke, plantaardige margarine of 'smeerboter'; die qua receptuur en bereidingswijze heel vergelijkbaar is met hoe andere plantaardige margarines, zoals Becel en Blue Band, worden gemaakt. De plantaardige olie kan gewoon zonnebloemolie zijn of bijvoorbeeld Becel Olie Blend Classic.
00:5713 maanden geleden
3 verschillende soorten mayonaise met Reddy Premium
Bijgerechten

3 verschillende soorten mayonaise met Reddy Premium

Met Reddy Premium maak je in een handomdraai een goede basis voor mayonaise. We maken een pittige mayonaise, truffelmayonaise en naturel mayonaise. Zo heb je snel een lekkere dip op tafel, maar het is natuurlijk ook gewoon lekker bij de frietjes.
01:2616 maanden geleden
Top 3 sauzen van Smulweb
Bijgerechten

Top 3 sauzen van Smulweb

De top 3 sauzen van Smulweb zijn pepersaus, champignonsaus en stroganoffsaus. Bekijk hier hoe je ze maakt!
02:1621 maanden geleden
Geroosterde bloemkool uit de oven met kaasfondue
Bijgerechten

Geroosterde bloemkool uit de oven met kaasfondue

Hou je van de traditionele gekookte bloemkool met kaassaus? Probeer eens de moderne versie: geroosterde bloemkool uit de oven met kaasfondue. Deze geroosterde bloemkool is knapperig, heerlijk van smaak en zet je binnen 30 minuten op tafel. En de Emmi Fondü kaas maakt het gerecht helemaal af!
02:3424 maanden geleden

Nieuw