Runder Carpaccio

Runder Carpaccio

04:38
Zet een verrassend voorgerecht op tafel met deze angus carpaccio, appel, knolselderij en walnoten. Een creatief begin voor elk diner.

Gerelateerd

Zoete aardappelsoep met kokos
Voorgerechten

Zoete aardappelsoep met kokos

Deze zoete aardappelsoep met kokos is super makkelijk om te smaken en is heerlijk als lunch of avondmaal. De zoete soep smaakt goed met een fris en pittig element zoals lente ui en een pepertje. Eet er een broodje naast en de maaltijd is compleet.
00:5817 maanden geleden
Courgettesoep op oma's wijze
Voorgerechten

Courgettesoep op oma's wijze

Deze heerlijke courgettesoep maken we op oma's wijze. Maak de courgettesoep met kerrie, paprika en mosterd voor een heerlijke smaakcombinatie!
00:4320 maanden geleden
Zelf margarine maken
Bijgerechten

Zelf margarine maken

Margarine een lastige receptuur? Helemaal niet! Je kunt plantaardige margarine heel makkelijk zelf maken met ingrediënten die je gewoon in de supermarkt vindt. Isabel Boerdam (bekend van o.a. De Hippe Vegetariër en initiatiefneemster van de Nationale Week zonder Vlees) laat zien wat er allemaal in margarine zit; slechts 5 ingrediënten, van natuurlijke oorsprong. Met dit recept maak je dus zélf een heerlijke, plantaardige margarine of 'smeerboter'; die qua receptuur en bereidingswijze heel vergelijkbaar is met hoe andere plantaardige margarines, zoals Becel en Blue Band, worden gemaakt. De plantaardige olie kan gewoon zonnebloemolie zijn of bijvoorbeeld Becel Olie Blend Classic.
00:579 maanden geleden
Teriyaki zalm met Reddy Wokken & Roerbakken
Hoofdgerechten

Teriyaki zalm met Reddy Wokken & Roerbakken

Een heerlijk, snel en gezond wokgerecht: zalm teriyaki met broccoli en paprika. Gebruik een goede olie die geschikt is voor wokken op hoge temperaturen, zoals Reddy Wokken & Roerbakken.
01:3112 maanden geleden

Nieuw