Top 3 sauzen van Smulweb

Top 3 sauzen van Smulweb

02:16
De top 3 sauzen van Smulweb zijn pepersaus, champignonsaus en stroganoffsaus. Bekijk hier hoe je ze maakt!

Gerelateerd

Zelf margarine maken
Bijgerechten

Zelf margarine maken

Margarine een lastige receptuur? Helemaal niet! Je kunt plantaardige margarine heel makkelijk zelf maken met ingrediënten die je gewoon in de supermarkt vindt. Isabel Boerdam (bekend van o.a. De Hippe Vegetariër en initiatiefneemster van de Nationale Week zonder Vlees) laat zien wat er allemaal in margarine zit; slechts 5 ingrediënten, van natuurlijke oorsprong. Met dit recept maak je dus zélf een heerlijke, plantaardige margarine of 'smeerboter'; die qua receptuur en bereidingswijze heel vergelijkbaar is met hoe andere plantaardige margarines, zoals Becel en Blue Band, worden gemaakt. De plantaardige olie kan gewoon zonnebloemolie zijn of bijvoorbeeld Becel Olie Blend Classic.
00:5712 maanden geleden
3 verschillende soorten mayonaise met Reddy Premium
Bijgerechten

3 verschillende soorten mayonaise met Reddy Premium

Met Reddy Premium maak je in een handomdraai een goede basis voor mayonaise. We maken een pittige mayonaise, truffelmayonaise en naturel mayonaise. Zo heb je snel een lekkere dip op tafel, maar het is natuurlijk ook gewoon lekker bij de frietjes.
01:2615 maanden geleden
Geroosterde bloemkool uit de oven met kaasfondue
Bijgerechten

Geroosterde bloemkool uit de oven met kaasfondue

Hou je van de traditionele gekookte bloemkool met kaassaus? Probeer eens de moderne versie: geroosterde bloemkool uit de oven met kaasfondue. Deze geroosterde bloemkool is knapperig, heerlijk van smaak en zet je binnen 30 minuten op tafel. En de Emmi Fondü kaas maakt het gerecht helemaal af!
02:3424 maanden geleden
Pepper Scoop
Bijgerechten
Simpel en snelBijgerechten

Pepper Scoop

Super gemakkelijk en ook nog eens heel verrassend op tafel. Bekijk alle recepten met paprika op Smulweb: https://www.smulweb.nl/recepten/paprika
00:372 jaar geleden

Nieuw