Chicken Pot Pie

Chicken Pot Pie

03:00
Chicken pot pie, een lekkere ovenschotel met kip! Kip in romige saus met groenten en een dakje van bladerdeeg, do we need to say more? Heerlijk om van te genieten op een doordeweekse avond maar ook zeker een aanrader voor als je gasten krijgt.

Gerelateerd

Beef Pho Noodle Soep
Struik krachtbouillon

Beef Pho Noodle Soep

Binnen een mum van tijd heb je deze kruidige Vietnamese noodle soep op tafel staan. Beef pho soep is niet voor niets al erg populair in Amerika. De soep is erg smaakvol en dankzij het gebruik van krachtbouillon rund van Struik erg makkelijk om te maken.
01:4318 maanden geleden
Paella met chorizo en kip
Struik krachtbouillon

Paella met chorizo en kip

Waan je in je eigen keuken in Spanje met dit fantastische recept voor snelle en makkelijke paella. Deze paella is een smaakbom dankzij de combinatie van kip met chorizo. De krachtbouillon kip van Struik maakt het gerecht helemaal af en extra makkelijk.
02:1118 maanden geleden
Broccoli Courgette Soep
Struik krachtbouillon

Broccoli Courgette Soep

Zo maak je mega snel en gemakkelijk broccoli courgette soep. Je hebt maar weinig ingrediënten nodig voor dit soeprecept omdat de krachtbouillon groenten van Struik ontzettend veel smaak geeft. Voor wie zet jij vanavond binnen 20 minuten dit gezonde soepje op tafel?
01:5218 maanden geleden
Kip Alfredo Pasta
Struik krachtbouillon

Kip Alfredo Pasta

Pasta Alfredo is ooit in 1914 bedacht in Rome. Het originele recept bestaat uit fettucine met heel veel roomboter en Parmezaanse kaas. Ondertussen kent het gerecht vele variaties en worden er vaak garnalen of kip toegevoegd. Deze variant is iets slanker dan de originele variant dankzij de saus. De saus is erg romig en dankzij de roux en de krachtbouillon kip van Struik. Stuur je recept op en maak kans op een Struik pakket! Bekijk https://www.smulweb.nl/struik voor meer informatie.
02:3718 maanden geleden

Nieuw